Let's go retro, Myra jumpsuit

Het was spannend afwachten, de dag dat de kandidaten bekend gemaakt werden... 


Waren we erbij, of toch niet?

Plots kwam er een uitnodiging tot een geheime groep 'Battle of the blogs II'.

Whoop whoop, super blij!

En nu maar denken... Wat zou ik maken?

We kregen de keuze uit een 10-tal stofjes. Ik hou wel van retro, dus mijn keuze was snel gemaakt. Ik ging voor de heerlijke retroprint van Znok Design. Oranje, geel, fel groen en bloemen, ik hou van felle kleuren.

De zoektocht naar hét perfecte patroon begon ik op Pinterest. Uren en uren, tot ik bij de Myra jumpsuit uitkwam van Violette Field Threads. Met dit patroon zou die prachtige stof helemaal tot zijn recht komen.



Ik maakte eerst een test, zo was ik zeker van de maat en zo had ik het patroon toch al eens gemaakt. Iets veiliger om dan met de goede stof aan de slag te gaan.

De perfecte maat, zo bleek, dus zette ik al snel mijn schaar in die prachtige bloemen.
De jumpsuit viel mij direct op omdat hij toch een beetje apart is. De plooitjes op het voorpand, de grote strik vooraan, het zijn fantastisch mooie details. Achteraan sluit de jumpsuit met 4 knoopjes en lusjes en de broek zit lekker wijd! Geeft me absoluut een retro-feel.






Voor het halslint kocht ik bij Madeline de Stoffenmadam een effen fel groen tricootje, voor een speelser detail. Zo springt het toch wat in het oog.
De stof van Znok lijkt wel gemaakt voor de Myra jumpsuit! De stof en het patroon doen elkaar alle eer aan!




Om prachtige foto's te kunnen tonen, deed ik beroep op een vriendin, zo was ik zeker van perfecte foto's! We trokken het voorbije zonnige weekend naar de plantentuin in Meise. Geladen met een bureautje,een stoeltje, een aantal boeken en een wereldbol, gingen we samen op zoek naar een leuk plekje. Wat een plezier was dat. Fien was eerst heel verlegen, maar later kwam ze helemaal los. Met prachtige foto's als gevolg!








Ik besef heel goed dat dit een you 'love it' of 'hate it'-stuk is. Dus either you love it, like I do, or you hate it, fair enough. Laat me weten wat jouw mening is.

Fien is er in elk geval gek op, en daar doen we het toch voor?





Mission accomplished!

Ben jij ook benieuwd of de jury het wat vond? Ook nieuwsgierig naar de creaties van de andere deelnemers?
Neem dan zeker een kijkje op de blog van Deborah zelf, je kan ook een stem uitbrengen en beslissen wie verder mag naar ronde 2. Volg hier het vervolg van de wedstrijd.

Willen jullie zelf ook graag aan de slag met de prachtige stofjes van MONALUNA en ZNOK, dan hebben jullie geluk.
Met de code BATTLE krijgen jullie nu 10% korting.

En dan nu spannend afwachten... :-)

Magnifieka


Populaire posts van deze blog

Nieuw patroon van Fibre Mood: Wallys

Blogtour: Veel 💛💛💛 voor Frederique!

Instant crush: Dolores and me!