Een milky Rocco

Vakantie betekent dingen doen waar je anders niet zo veel tijd voor hebt. Ik kan eindelijk terug wat naaien en achterstallige naaisels op de blog zetten... 

Toen ik deze stof zag passeren moest ik wel wat lachen.
Ik wist dat Kas er gek op ging zijn, dus klikte hem direct in mijn winkelwagentje bij Cas en Nina*.Eigenlijk is het best wel grappig, Kas in een trui met melkbusjes, terwijl hij lactoseintolerant is.
Dat is ook het eerste wat hij zelf zei... "Hahaha, mama, best wel grappig hé, want ik mag geen gewone melk." ;-D


Hij is zo gek op zijn eerste Rocco, dat er geen twijfel bestond over snel een tweede. En dat moest voor hem in de stof met melkbusjes.
Dus nu de vakantie begonnen is en ik precies toch weer een beetje meer fut gekregen heb, ben ik er maar direct aan begonnen. Terwijl zus naar de Chiro was, maakte ik zijn lievelingstrui nog eens.

Ik haalde zwarte geribbelde boordstof bij Madeline de Stoffenmadam en viste uit mijn stoffenvoorraad nog een stukje grijze tricot voor de zakken. Zwart zou te weinig contrast zijn en wit zou dan weer te snel vuil zijn. 
Ik vind het best nog wel okee met het grijs.


Ondanks dat de zon scheen, wilde ik Kas toch niet in de kou zetten zonder jas, dus probeerde ik nog eens foto's te nemen in huis. 
Door te weinig lichtinval, zijn ze niet helemaal zoals het moet, maar bon... Ze kunnen erdoor. ;-)

Wij blijven dus duidelijk fan van Rocco.
Zo'n grote fan, dat er ondertussen al eentje geknipt klaarligt voor grote zus...
Op eigen verzoek, want zo'n trui met zakjes, wilde zij ook wel. :-)
Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Een bere-leuke Lena met een foutje!

Eentje voor de regen...

Een Fringe met twijfel...