The perfect summer dress: Maggie Mae goes flamingo's

Enkele maanden terug kocht ik het patroon van de Maggie Mae van Shwin Designs. Ik maakte een T4 voor mijn driejarige dochter en bleef zitten met een veel te grote jurk
Op dat moment was mijn dochtertje in een ware 'broekenfase', dus geen probleem. Maar nu ze weer helemaal 'into' rokjes/jurkjes is, wringt het wel een beetje dat ze het niet kan dragen. Het hangt in de kast voor volgende zomer!

Omdat ik nog een hele lap over had van die prachtige flamingo stof van Timeless Treasures, omdat het toch nog een beetje zomert in ons land én omdat ik de Maggie Mae echt prachtig vind, besloot ik opnieuw een Maggie Mae te maken, alleen deze keer een maatje kleiner.

Ik zocht in Kapellen een bijpassend stofje, om een contrast te hebben en ging aan de slag.
En wat ben ik blij dat ik nog eentje gemaakt heb. Hij is prachtig! En hij staat Fien beeldig!!
Ik bond een haarband met bloemetjes rond haar middel en dat maakte het plaatje compleet. Het kleedje is uitvoerig getest in de speeltuin van Tivoli park in Mechelen. En helemaal 'speelproof' verklaard. Dat ik dan het voordeel van de losse fit.

Ik laat de foto's verder het werk doen... Magnifieka

Follow Me on Pinterest

Reacties

  1. Oh, wat een leuk jurkje! Ze staat er beeldig mee.
    Ik maakte ook net de Maggie Mae (http://petiteboutdechou.blogspot.com/2015/08/een-herfstig-zomerjurkje-en-een-stoer.html). Heerlijk patroontje hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh super! Ik woon op 10 minuten afstand van Tivoli, mooie foto's...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Een bere-leuke Lena met een foutje!

Finale: Battle of the blogs II... Retro picknick!

Bloom Sweaters x 2