De Mini Hudson Pants die ze niet meer wil uitdoen!

Enkele weken geleden kon ik mijn pakketje Lillestoff ophalen bij mijn collega en toen ik  mijn dochter het stofje liet zien dat ik voor haar gekozen had, was ze enorm enthousiast!

Ik wist dírect dat ik er een Mini Hudson Pants van zou maken, aangezien ze gek is op broeken. Ik zag ook al pareltjes van broeken verschijnen in Blogland.

Enkele dagen geleden tekende ik het patroon in maatje T4 en legde het weer even aan de kant. Dit (verlengd) weekend knipte ik het prachtige stofje en gisterenavond ging ik aan de slag.
Op een avondje zat ze in elkaar.
Heerlijk om te maken! Er volgen er zeker nog en ook broer mag eentje verwachten.

Alles ging goed. Enkel bij de laatste stap, het doorstikken van de elastiek, ging het niet helemaal zoals het moest. Een klein stukje van de tailleband heeft weinig, tot geen, rimpels. Maar ach, meestal draagt ze er toch een t-shirt over en zie je het niet.

Vanmorgen zag ze de broek hangen en was ze door het dolle heen! Ze moest direct aan!
En ze deed ze dan ook niet meer uit, tot ze moest gaan slapen. Heerlijk was dit, na de voorbije teleurstellingen bij de kleedjes. ;-)


We gingen zondag naar De Bonte Fabriek in Sint-Niklaas en dankzij Beelderig, heb ik nu prachtige foto's om op mijn blog te plaatsen.

Oordeel zelf maar...Ik nam zelf ook nog een paar foto's, die duidelijk weergeven hoe blij ze is met haar Mini Hudson.Magnifieka 

Follow Me on Pinterest

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nieuw patroon van Fibre Mood: Wallys

Een bere-leuke Lena met een foutje!

Finale: Battle of the blogs II... Retro picknick!