Handtassen!

Welke vrouw is er niet gek van handtassen?
Ook ik was direct super benieuwd naar het boek Mijn Tas en bestelde het online. Als een klein kind zat ik thuis te wachten tot het in mijn brievenbus zat.

Ik ging meteen aan de slag met een overschotje van Mod Guys Cameras van Michael Miller.
Ik besloot om een Rosalie I te maken. Eerst leek het allemaal een beetje raar, maar beetje bij beetje werd het duidelijk dat het een tas werd.
Het resultaat is super. Al kon de afwerking net iets beter. 
Ik gebruikte ook vlieseline H630, ipv H640 en dat maakt dat de handtas niet echt stevig genoeg is. Jammer, maar dat weten we dan voor de volgende versie!Ook de Jozefien leek me heel handig, maar dan net iets minder hoog.
Ik had net mijn bestelling Soft Cactus toegekregen en ging aan de slag. Ik tekende het patroon, verlaagde het een beetje en begon te knippen.
Ik wilde een zomertasje dus koos voor een lichte buitenkant en donkere voering. Ik flockte er ook nog een retro bloem op voor een speels effect. ;-)En dan, de avond voor ik naar zee vertrok, maakte ik nog een Juliette, in de hoop dat die ook nog meekon.
Ik had een prachtig Frans stofje gevonden bij Nekkertex in Mechelen, dat prachtig ging zijn voor een Juliette.
Het werd een romantische uitvoering. Alleen een beetje klein naar mijn mening. Ik had ze liever net iets groter gezien. Volgende keer probeer ik het patroon een beetje te vergroten.
Maar wel een prachtig handtasje...
Het maken van deze handtassen, smaakt naar meer! Dus stay tuned, want er volgen er heel waarschijnlijk nog!

Tot binnenkort!

Magnifieka!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Een bere-leuke Lena met een foutje!

Finale: Battle of the blogs II... Retro picknick!

Bloom Sweaters x 2