Never change a winning team...

En we gingen nog maar eens voor een bekend patroon. Het wordt zo stilaan één van mijn favoriete patronen. Hij is dan ook super comfy en ziet er nog eens mooi uit.


Ik heb het natuurlijk over de Julia sweater van Compagnie M. Dit is mijn 4e sweater en er volgen er zeker nog.


Ik vond bij De Stoffige Zolder, op De Bonte Fabriek in Sint-Niklaas, een prachtig wollen tricot stofje, waar ik meteen een Julia in zag.
Ik hou enorm van prints, maar met een kleerkast vol prints, ben ik natuurlijk niks. Dat maakt het combineren van kledingstukken heel moeilijk.
Om die reden koos ik voor één enkele kleur.


Het leuke aan deze sweater is dat hij super snel in elkaar zit.
Knippen, naaien en hop… een nieuwe trui!


Opnieuw koos ik ervoor om het achterpand in 2 te knippen. Ik vind de middennaad op de rug wel leuk staan. Ik deed het bij een eerdere versie ook al. Van de brede halsuitsnijding ben ik ook echt fan!


Dit is een echte herfst Julia en werd ondertussen al heel veel gedragen.


Magnifieka

Follow Me on Pinterest

Reacties

 1. Super trui, in een super mooi stofje, inderdaad prima voor het seizoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, ik ben op mijn gemakje de blogs aan het opzoeken van de deelnemers die ik nog niet kende van het event ven CompagnieM. Ik was diegene die jou bij de start probeerde te helpen met het inrijgen van jouw overlock. En wat merk ik nu dat jij de maakster ben van die bijzonder mooie jurk van de wedstrijd van CopagnieM. Jouw jurkje kreeg mijn stem want die vind ik zo mooi ! Leuk jou te hebben ontmoet afgelopen zondag.
  Lieve groetjes,
  Els
  http://koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Els, wat een mooi compliment. Ik vind het inderdaad ook heel fijn dat je nu een gezicht kan plakken op een aantal blogjes. Hele leuk ervaring, dat event. Ik vond het super! Ik kijk al uit naar een volgende keer én natuurlijk ook alle afgewerkte Louisa's!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Een bere-leuke Lena met een foutje!

Finale: Battle of the blogs II... Retro picknick!

Bloom Sweaters x 2