Grace babyjurk meets Bambiblauw en het elfenvrouwtje...

Toen Emma en Mona een oproep deed voor testers, stuurde ik haar snel een mailtje.
Uiteindelijk kreeg ik het patroon in mijn mailbox, alleen jammer dat het net in de drukste week van het schooljaar was, met oudercontact, proclamatie, personeelsetentje...
Het moest dus even wachten.

Vóór onze vakantie waren er nog een aantal dingen die af moesten om mee te nemen, zoals de Stone short en Scarlet short, dus schoot het er eigenlijk ook over... Ik knipte wel de patroondelen al uit de stof.

Dan maar als we terug in ons Belgiëlandje zijn, na een deugddoende vakantie...
En ja hoor! Het resultaat is super! Wat gaat ze er mooi mee zijn,mijn  metekindje. 

Ik maakte al eerder 2 jurkjes met dit paneeltje, voor mijn dochter en nichtje en ik had nog 1 paneeltje in mijn stofvoorraad. Dus ik dacht, laten we er nog een 3e popje blij mee maken...

Ik koos voor de gefronste mouwtjes. Alles was heel duidelijk in de werkbeschrijving.

Omdat het al laat was, maar ik het jurkje toch af wilde, werd ik bij het zetten van de kamsnaps een beetje overmoedig... Ik koos de kleur, zonder na te tellen of ik er genoeg had. Bleek uiteindelijk net genoeg, ware het niet dat er eentje scheef gezet was en die er terug uit moest. Dus nu heeft het kleedje 1 gele kamsnap, maar ik vind het eigenlijk nog wel een leuk en speels effect.


Bijpassend prutste ik nog een elfenvrouwtje uit 'Feest in het knutselbos' in elkaar, met een restje van het prachtige stofje.
Schattig, toch?

Magnifieka

Follow Me on Pinterest

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Een bere-leuke Lena met een foutje!

Finale: Battle of the blogs II... Retro picknick!

Bloom Sweaters x 2